Monday, 30 May 2011

Kursus IBS


Hihihi... seminggu lebih dah aku tak update blog..apa yang pasti blog yang tak fofuler ni semestinya traffiknya akan jatuh mendadak menyembah bumi...hahh pedulik hapa aku...blog ni bukan blog seo..bukan blog buat duit...bukan blog gosip mosip....ok tittttttttttttttt.

sebab apa aku tak update blog ni?..untuk makluman semua aku telah mengikuti satu kursus selama seminggu..hehe..

PROGRAM LATIHAN INSTALLER IBS

Nama Kursus: Kursus Asas Pemasangan Sistem Kekuda Keluli Cold Formed
Tempat : Rumbia Resort Paka Terengganu & Bengkel Delta Inovasi Interprise 
Tarikh : 22/5/2011 - 27/5/2011
Tajaan dan Kerjasama : Mara, CIDB dan Delta Inovasi

*korang cuma perlu ada kad hijau dan kos pergi ke tempat penginapan..yang lain ditanggung oleh MARA..hihihi 

untuk diringkaskan..kursus ini adalah latihan untuk memasang kekuda keluli bumbung bangunan..dan kalau lulus ujan SKK, anda akan mendapat sijil untuk memasang kekuda keluli bumbung tahap 2 dan kalau korang tu kontraktor boleh la tambah markah sikit...hihihih



untuk 2 hari pertama kitorang belajar teori dulu..


*tenaga pengajar kitorang..


*bila dah bosan..nilah hasilnya...



dan hari seterusnya adalah amali...


*kat bengkel


*siyez aku tak pandai guna mesin canai ni



dua hari belajar teori..sehari belajar amali dan sehari ujian..kesudahannya hari akhir semua lemah longlai..erk


apapun makan dan penginapan memang terbaikk....hari terakhir diorang belanja makan steambot der...huhuhuhuhu dan ini merupakan kali pertama aku karaoke secara terbuka ..biasa karaoke jamban je...hahahaha ...lantak..



2 suka minum Orenzsusu:

riben putih said...

wah..kerja keras ye dekat bengkel...mesti da tough ni~lalala lps ni updated la blog sampai lebam ye.. ^^

Nebengz... said...

@riben putih orang ni dah lembik..hahaha