Friday, 3 June 2011

Nora elena rmvb free download



love story~ suwid couple~ suwid drama~ suwid plot~  eberiting are suwid lah!  .......... hahahah


jujur masa aku taip entri ini aku tak tengok pun lagi drama slot akasia Nora Elena ni.. akan tetapi disebabkan begitu banyak respon positive yang diterima oleh penonton..maka aku tergerak hati nak follow drama nie...ahakz. 

jadi kalau korang yang terlepas menonton drama ini...ataupun nak buat koleksi..ataupun nak menonton berulang-ulang kali sampai lebam mata tu...download saja kat link di bawah..

*link asal sila pergi ke sini mediafiremovie

mood: kenapa semua citer pasal seth ni ek? aper suwid sangat ke dia tu?  huhhhh


4 suka minum Orenzsusu:

imnabila said...

suwid sangat seth tu.. heheh

hye ! blogwalking sini..
klu sudi singgah2 la blog sy.. heee ~ :)

IELA ABUL said...

idop SETH :)

AesyaZealous said...

suke seth tannnnnnnnn

Nebengz... said...

setan