Thursday, 16 June 2011

Perlancaran Album baru k-pop~ ops! k-1malaysia

Aiseh~ asyik-asyik buat review je..heh enkau takde idea ke orenz susu? ..bwahahaha ...*ok fine aku malas sila lempang saya.

Aku hari ini nak bagitau korang yang baru-baru ini telah dilancarkan sebuah album yang berkonsepkan kontemperari pop~ yakni k-1malaysia...pop.. nampak pelik tapi inilah yang berlaku..dan lebih memeranjatkan ialah album ini diberi nama iaitu cweet cangat~..agak mengada-ngada kan...tetapi mungkin inilah strategi yang digunakan olehnya untuk mempromosikan album tersebut

Ditanya mengenai album tersebut, Artis yang hanya mahu dikenali sebagi lulufifi mengatakan bahawa lagu ini sesuai didengar oleh semua lapisan masyarakat ..memandangkan konsepnya iaitu..k-1malaysia...pop..oleh itu dalam album ini telah dimuatkan beberapa buah lagu iaitu:

#1:sorry sorry
#2ling ling aku geli
#3hantu lampu
#4 i want nobody but hang
#5 lagu bonus

oleh itu kepada mereka yang teruja untuk menonton preview album ini bolehlah menonton video dibawah..sekian dari saya ^^


mood: Aku rindu ko la~ *takde kena mengena

2 suka minum Orenzsusu:

HeziqaMushadadLee said...

pakwe aku tuh..haha

nadira shahid said...

luv his last words 'plastik sampah yang paling banyak atas bumi ini' lol penuh bermkna ;)