Thursday, 9 June 2011

Segmen : Seberapa seth ke kamu ni!


Apapun aku taknak korang salah paham dengan segmen ini...

ini setan


hah yang ini seth


sekarang kan ramai yang sedang demam dengan slot akasia nora elena kat tv3 tu.. sapa yang tak tengok lagi boleh download kat link ini [DOWNLOAD FREE NORA ELENA RMVB MEDIAFIRE]

apa yang kita tahu seth ini seperti begini 

well~ so sweet

haha.. gua dah terlebih mengarut ni~ oleh itu dalam segmen ni korang cuma perlu buat satu cerita/dialog ringkas  yang agak sweet dan manes~ itu je. contohnya macam ni


awek: erm..awak ingat tak apa awak cakap kat saya sebelum ni

laki: saya cakap apa awak?

awek: erm...takpelah~ abaikan saja..=.=

laki: awak..cakap kat saya~ apa yang saya cakap sebelum ni?

awek: awak tak perlu tahu... biarlah ia jadi kenangan

laki: erm..saya dah tahu..saya cakap macam ni kan ..

awek: eleh~ cakap la..apanya

laki: saya cakap...hari hari saya rindu awak~ apa kata kalau kita kawen?

awek:......

*ok tak berapa suwid~ pertolongan anda diperlukan..please


banner aku tak buat dalam segmen ni~ hahah korang cuma perlu bagi backlink entri ini dan macam biasa la post entri korang kat ruangan komen dibawah. hurm...kalau korang teramatlah rajin silalah tag sesiapa yang korang kenal...hihihihihi

*tarikh tutup adalah infiniti dan sokongan korang amatlah dihargai ^_^

mood: aku tak suwid~ siyezz

4 suka minum Orenzsusu:

aremieroul said...

ha3..okey2..anda akan dibantu..^^

KAHINATA said...

http://scorpembargo.blogspot.com/2011/06/segmen-seberapa-seth-ke-kamu-ni.html

aremieroul said...

http://aremieroul.blogspot.com/2011/06/segmen-seberapa-seth-ke-kamu-ini.html
saya join..^

tia @ Ini Kisah Tia said...

bhahaa . nampak sangat suweet oke ! tapi takde idea sekarang .. grr ;)

Unik Tapi Menyukarkan