Wednesday, 8 June 2011

Wanita merokok.. apa korang fikir ha?

Yes aku admit yang aku ni memang seorang perokok.. lantak korang lah nak marah ke haper~ apapun aku tanak dituduh hipokrit.. cakap tak merokok tapi pegi belakang berkepul-kepul asap~ ptuih!!

Akan tetapi isu kali ini bukan pasal aku.. aku sebagai lelaki kalau merokok kat mana-mana orang tak kisah~ kecuali kalau aku merokok depan awek~ dekat budak kecik~  memang aku galakkan korang lempang je aku ni. sungguh tiada sivik education ..hahaha. ok isu kali ini berkisar mengenai kalangan wanita yang merokok
.


"what she smoking?" =.=

wanita merokok.. oleh itu kita sebagai rakyat malaysia ini memang lah mindanya seperti begini bukan:


pak Ali : Astagfirullahalazim.. apa nak jadi budak ni. tula..orang suruh pegi kelas agama dia ponteng.

Cik Kiah : Ya ampun...apa nak jadi dia ni.. buat malu kaum hawa je... 

En Hamimi : Erm..bagi saya.. wanita seperti begini sememangnya kurang akidah dan pastinya kuat bersosial. rokok pun dihisap inikan pula yang lain.

Gambit Saifullah : ala..rileklah der.. ini zaman moden kan... melayu urban kot..lu je yang ketinggalan zaman..aku takessah pun..lu keccoh pahal?



mood : Rela jadi budak kampung..

5 suka minum Orenzsusu:

sesegar said...

oMG,rasa nak ludah kat muka sensorang pompuan2 tersebut. kat kl ni macam biasa pulak pompuan smoking.fergh,mmg tak faham.

riben putih said...

sume riben knl...en hamimi je xknl...erk! rase nk sekeh je kepale si gambit tuh..! haha

tyhafyha said...

emm membe perempuan fyha pun ade merokok dah banyak kali nshat tpi tak didengari,,susah

meer oppa said...

perempuan yg hisap rokok ...dlm kepala otak ak 100 % jgn buat isteri ..(ak x isap pun x minat ) LOL ^__^

aremieroul said...

ha3..nice..^^