Tuesday, 1 March 2011

Almy Nadia takde twitter




"kepada semua peminat saya ALMY NADIA,tolong jangan percaya akan fan page,akaun fb yg lain.akaun twitter yg bernama almy nadia....saya hanya ada akaun fb yg ini sahaja.MINTA TOLONG KERJASAMA YG LAIN...JGN TERTIPU YE...BAGI YG MENYAMAR TOLONG BERHATI MANUSIA SAMA..."


Begitulah status di akaun facebook selebriti aka  pelakon  cik Almy Nadia ini.Jangan tanya aku sebab apa ketiadaan fanpage dan twitter dia..mungkin ada alasan yang munasabah  Oleh itu kepada mereka yang ada add fanpage ataupun twitter almy nadia maknanya korang masing-masing dah kena tipu ..lalala  .Kalau fanpage bolehla tahan sikit kan..mungkin admin fanpage tu yang terlampau rajin untuk mengupdate berita selebriti tersebut..Contohnya tawaran berlakon ..aku tak kisah pun..sikit sebanyak boleh gak tau gossip-gossip ni..ha3.Masalahnya akaun twitter ni..kesian yang follow dia kan? dapat tweets pun yang tidak dapat disahihkan betul..apada...akhir kata.. Pergi pasar beli air tebu, Ko add ko follow ada dia tahu? sekian



*kak Almy Nadia ni comel gak walaupun dimekap sebagai  nenek :p

0 suka minum Orenzsusu: