Sunday, 27 March 2011

wau cantiknya bila Nelydia senrose bertudung!

Semalam nebengz tengok cerekarama tv3...ala yang jam 10 malam tu... apa ya tajuk dia..khalifah... cerita dia tak kelakar... takda aksi..yang ada cuma sentimental kehidupan... banyak pengajaran cerita ni..eh eh lantak la...korang kalau nak tengok cerekarama ni tunggu je lah somebody upload nanti....takpun ko tunggu je lah tv3 tayang balik nanti...anugerah skrin mungkin?? huahuahua

nebengz tengok cerekarama ni... tengok pelakon....ery putra...jasmin hamid...dan yang lain tu kiranya memang familiar la muka mereka kat tv nih...tapi minah tudung sorang ni...cantik la...hahaha.eh eh sapa dia ni...? ayya nebengz tak tau...so noob rupanya nebengz dalam dunia tv nih..


nebengz tak puas hati...tanya pakcik google...yaw jumpa...nama dia nik zaris nelydia senrose....eh eh ..apahal unik sangat nama dia ni...? tak kisah la...mix maybe..


rupanya si nelydia  ni pelakon baru...sebab nebengz ni jarang tengok tv maka lagi susah la nak tau...hahaha...hampeh... ada tiga lakonan dia dalam tv yang nebengz tahu setakat ini...spa qistina, ahmad durrah dan khalifah...


tapi nebengz tertipu...rupanya si nelydia ni freehair.... apasal kau freehair...bagi nebengz lagi cantik kalau pakai tudung.....grrrrrr...

dah..terjumpa plak twitter dia...http://twitter.com/#!/NelydiaSenrose  follow la kalau tak malu

oklah...nebengz nak gi kuliah ni..ade test lepas nii..assalamualaikum

*tudung bukan fesyen

3 suka minum Orenzsusu:

APi said...

comel lorh pakai tudung beliau ni..

saya_arief said...

comel.
tapi masih belum mengenali beliau.
:D

~Airieda~ said...

btul lagi comey kalau dia bertudung...