Tuesday, 29 March 2011

Bila Yamaha Rxz Dimodifikasi

korang tau apa tu yamaha rxz? jangan cakap tak tau la especeli laki-laki dan minah yang suka ngepong-ngepong ngan balak dia tu.....tak tau gak? gi tengok rempit v3 ..citer farid kamil berlakon tu...moto dia pakai tu moto rxz

apekejadah nebengz nak citer pasal modifikasi ni? tip nak menjadi pencinta kelajuan ke...? ahh bukan...nebengz taktau pun nak setting spoket...nebengz tak tau pun nak potong,korek,paras blok...nebengz tak tau pon nak seting clutch .....yang nebengz tau...hidupkan motor...masuk gear...gerak...

tapi nebengz tertarik dengan modifikasi rxz kat gambar ni....nebengz jumpa kat fanpage Only In Malaysia...hahaha gempak giler r...

Nebengz rasa kalau moto macam ni biasanya orang pakai kat pantai ataupun kat ladang...tapi yang ni memang mencabar la dia punyer modifikasi....rxz catalyzer boleh jadi motobike ....tapi ada satu kekurangan nebengz lihat kat moto ni....tak boleh main lap corner..hahahah 


Yang ni lagi dasyat...rxz convert 135 la....hahahaha ..kemungkinan ni kepunyaan budak-budak kecil yang desperate nak pakai moto rxz agaknya...

0 suka minum Orenzsusu: