Friday, 4 March 2011

Almy nadia dan liyana jasmay ada kembar artis korea?

Hai shume .. memandangkan En Az dah tidur ni maka dengan ini cik saodah nak take over kejap blog ini, he3 jahat tak cik saodah? hihihi.. Hari nie cik saodah nak cerita sikit tau. tadi cik saodah tengok drama korea.. best tol la citerr tu.. shukeewww je tengok laki-laki dan awek-awek yang comeel gitu. masa cik saodah tengok tadi,  cik saodah ada terperasan yang ada dua orang artis korea ni yang comelll sangat tu kan, sejibik macam artis kat malaysia. eii shukeww la tengok macam tu. adik-adik sume nak tau tak? alaaaa..  cakap lah macam ni, nak tengok.. cer citer cer citer..

okay lah cik saodah bagi tau, macam desperate je adik-adik sume ni nak tau... huhuhuu


jung so min

liyana jasmay

betulkan, ada 60% same.. taoi ada satu lagi yang cik saodah jumpa..jom tengok ye

lee si yong

almy nadia

eii yang ni sumpah 90% sama, tak caye gi search gambar die lagi



p/s: kalau adik-adik nak tau kan, ada orang kate muka cik saodah macam jung hye young...hihihi

0 suka minum Orenzsusu: