Monday, 18 April 2011

sorry lah..aku tak kenal pun kau Fatin liyana



aku tunjuk gambar kat bawah ni kat kawan aku. n then aku tanya "mg kenal dop piyer ni?" and then kawan aku jawab..."sapo dio mg nak tujuk kat aku ni...dop kenal aku...tapi muka macam rajin nampak....kat mana ek??" ..aku jawab la..." hah memang mg x kenal ye pun...ye  ni blogger ..kira cam femes gak la.." n then member aku balas " dah watpe mg wi tau aku.... ada aku kessah?...macam xde lagi awek kat tempat kite blajo..huhh"

ok fine member aku bukan blogger....internet yang dia cuma tahu facebook dan youtube..lol

****************

kenal dengan wajah ini? yes aku baru kenal ( =.= kat aku ) 

Sorry la .. dulu memang  aku tak kenal pun gadis yang bernama fatin liyana...maklum lah..i'm newbie x5 (sila cakap lima kali laju laju)...aku hairan sebenarnya sebab kalau kat facebook asik-asik ada ja orang petik nama dia...lagi-lagi kat sahabat blogger.ape best ke dia ni? sebest macam cikgu shida? .aku ni kan manusia..penuh dengan sifat ingin tahu...tak buang masa apa lagi ..mestilah bertanya dengan pakcik google tu...apa? kenapa tak tanya kat pakcik yahoo? ok fine i hate encik yahoo coz i thing its so old to me...better he retired and do something better for himself..huhh

and then saya taip kat google "fatin liyana" ...dan keyword yang tercapai ialah....


fatin liyana gedik

apa? gedik? ....aku rasa macam nak dengar lagi avril lavigne-wadahel je.. seriously...are you so gedik cik fatin liyana? i thing ramai jari stalker yang kurang etika je yang taip perkataan gedik ni...huhh suka ya gedik gedik wahai stakler?(padahal aku stalker gak)

fatin liyana formspring

oh i sea (laut??) sekali lagi aku berfikir .."she has a formspring rite?" atau pun ramai sangat orang yang nak add akaun formspring dia?...ahh lantak lah...formspring aku pun dah lama bersawang ..huhh 

fatin liyana facebook

sapa tak kenal facebook? aku rasa kalau femes tak sah kalau takda fanpage... sedangkan amir raja lawak yang tak femes mana pun ada fanpage inikan pula cik fatin liyana ni....kan-kan kan?

fatin liyana shawl

oh i sea...shawl ...-shawlx3(sila sebut macam yusuf haslam) sejenis kain yang diletak di kepala perempuan (mestilah perempuan kalau lelaki orang kata bapuk plak) .agak agaknya dia ni suka bergaya pakai shawl dan ada banyak tip pasal shawl? ....hurm maybe.

and then aku bukak la blog dia...ada sedikit info yang didapati.

  • umur sebaya dengan aku
  • student medical
  • blaja kat bandung indonesia
  • blog lebih kepada personal, tip dan pendapat.
  • comel (patutla femes)
  • pandai bergaya 
  • pakai braces (what's that?)

and then terdapat kekeliruan/pertanyaan yang timbul..

  • awak ni asal kat mana? tulis duduk kat bandung..orang malaysia kan? study je kan kat indonesia?
  • awk ni part time model kan? kan? kan?
  • ada mix ke? mix chinese? cambodia? myammar?.....hah korea?? 
  • lama dah kan start berblogging? 2010? 2009? 2008? ....hah 1989?



ops ! terstalker pula dia nih... cukup!! 

mood: aku perlu stalker menda lain...buku notaku wajib distalker. exam oii...demm demm

6 suka minum Orenzsusu:

APi said...

kau memang stalknebengz..
kehkehkeh

The Lady & Mr Vampire said...

haha...perghh..enrty seorang stalker

HaTi said...

jujo.. ak pn xknal.. huhu

Nebengz... said...

kalau tak stalk macam mana nak kenal...kan3??

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

ni ke makcik fatin... hahaha..

xpe.. nebengz.. teruskan usaha stalker tu..

Farhana Jafri said...

honestly, blog dy xd la best pon.. bkak skali je.. sbb dy suke crite pnjang berjela.. btter bce blog siz Hanis Zalikha or blog awek Apek.. lg best.. aku pon xtau sal dy ni.. mlas nk amek port.. hahaha

jemput singgah ANASAURUS :)