Friday, 29 July 2011

Apa yang aku pelik mengenai perlawanan Harimau Malaya vs Singapura

Contoh wallpaper Harimau Malaya 

Harimau malaya ..alu bukannya nak cakap pasal spesies harimau yang garang itu...tapi memang lebih sinonim sekarang iaitu nama jolokan kepada skuad pasukan bolasepak malaysia kita...ahahhahaha 

well done semalam merupakan episod duka kepada pasukan dan penyokong skuad harimau malaya apabila dikalahkan dengan pasukan singapura.  harimau malaya vs taiwan menang, harimau malaya vs chelsea seri dan harimau malaya vs singapura ....... closed.

tapi nak cerita sikit ya...kalau semasa perlawanan harimau malaya menentang chelsea itu tercetusnya kontroversi apabila pemain chelsea , yossi benayoun telah di boooo dengan sepenuh hati disebabkan status dirinya iaitu seorang yang berasal dari israel *ok fine israel ko tak suka sebab negara dia tindas palestin so korang kena boikot  #lantak , oleh itu pada perlawanan semalam menentang singapura kita booo lagu kebangsaan singapura sebab apa? aduii konfius aku *blur 

kalau mengenai permainan semalam jujur dari aku apa yang aku  pelik ialah :
  • apesal pemain singapura badan dia sangat lembik?. langgar sikit jatuh meroyan berguling-guling bagai 
  • apesal singapura ada pemain import ya...ni main negara ke kelab? *konfius
  • apasal keeper skuad bolasepak singapura muka macam kanak-kanak ? bajet babyface la?ayyak!!


*tolong jawab boleh tak? eerrr....



apepun..aku sokong dengan suppoter ini ...macam comel je..haha

ngaum!!! 


perlawanan dah tamat . tamatlah matlamat untuk worldcup 2014 brasil...apa nak kata lepas ini teruslah gilap dan tajamkan taring anda harimau malaya untuk perlawanan mendatang , worldcup 2018? pasti!!






0 suka minum Orenzsusu: