Monday, 25 July 2011

Susah sangat ke nak diet

*amaran! entri kali ini agak annoying gaya penulisannya...harap maaf


Entri ringkas kali ini..korang mesti dah tau kan..puasa dah dekat .minggu depan da...oleh itu hari raya pun akan tiba,,,, so kakak-kakak makcik- makcik dah jahit baju raya ke belum ni.... cik kiah? wane ape baju raya tahun ni? pepel? hahaha..aku takpe ...laki pegi butik pandang-pandang jeling-jeling cuba-cuba berkenan keluar duit bayar dan settle..hahaha.

yang menjadi masalahnya adalah bila engkorang makcik dan kakak sekalian ini yang perasan diri die tu terchubby sedikit... malulah konon nak pegi kedai ukur badan jahit baju ahahaha....so mulalah pasang niat nak berdiet bwahahahaha kononnya nak bagi celim sikettt ...pastu ley pakai baju santek-santek haha*cik kiah taya nenade nak  diet sebab ko dah sedia ideal cumel dah ahahahahah


semua dah pasang niat dan keazaman yang tinggi untuk celimkan dirinya..ahahahaa....tapi korang tau ke tak banyak anasir jahat yang akan mengganggu ketenteraman hidup anda untuk mencelimkan diri lebey-lebey lagi kalau duk dengan family....erk ..ahahahahahaah


dengan mak korang asik suoh makan aje..pastu kakak takpun abang korang yang suka sanat bawak balik jajan untuk diberikan kepada adik-adiknya ahahahaaa.... kena gaya kalau korang kawan ngan membe yang memang kejenya melepak kat kedai mamak takpun mekdi tak ke naya ahahahahahahahahaaa......

apapun...tingkatkan keazaman korang  untuk celimkan diri....jangan jadi kerimping rompong cekeding semacam je dah la...wahahahahah

mood: kesengalan

6 suka minum Orenzsusu:

yanadimple said...

susa la nak diet if mknnn shedap shedappp dpn mata nihaaaaa hahaha. >.< gudluckk la diet kn kn kn

Mayra Azemi said...
This comment has been removed by the author.
farierahasanz said...

asal ayt ko gedik sgt.?? hohoo

riben putih said...

nak diet jugakkkkkkkkk! haha

Orenzsusu said...

agagag kan aku dah bgtau ayat entri kali ini annoying...hahaha

Orenzsusu said...

riben: xpayah mengada nak diet lahhh...