Thursday, 28 April 2011

CONTEST RIBEN PUTIH : SI RABUN


Hei cik riben putih ! aku dah join contest engkau
sapa yang rasa dia layak join kontest ni silalah apply ya



nama: Amin Zakaria

jenis rabun: Rabun jauh

power mata: Tak ingat la...hahaha anggaran dalam 1.5 kanan dan 1.75 kiri

punca rabun: Study masa sekolah dulu dalam gelap + suka tengok laptop

tempoh mengalami rabun: 5 tahun

perasaan: annoying gile pakai spek

pengalaman manis menjadi si rabun : boleh tanya awek camni "smart tak spek saya"

pengalaman pahit : awek tu balas " awak nampak nerd la pakai spek" eh eh bukan..spek aku patah masa malam raya ...masa tu kedai spek sume dah tutup ++ aku takde duit..so terpaksa la pakai spek balut solitape gi beraya..dem dem


ya aku admit memang leceh jadi seorang yang rabun ni..hohoho...kalau tangkap gambar memang aku akan cabut spek ...tak suke..nampak skema kowt..tapi demi kontest ini...terpaksa la..hohoho


ok aku memang nampak wierd kalau pakai spek..hahaha tengok betul-betul mata aku warna apa...ops!..ok fine tadi aku beli lens kaler hijau...hahaha saje nenade nak pakai lens..dah pakai ...tengok kat cermin...omaigod!! rasa macam koya+wierd  sangat ni...ok fine ini adalah kali pertama dan terakhir akan aku pakai lens kaler ijo ..huhh


ok dah melalut entah kemana..berbalik kepada topik asal...sapa-sapa yang nak join kontes ini korang boleh klik kat link ini:


dan ikut arahan bertulis dibawah :
  1. Follow cik riben putih ni..nak follow blog aku pun takpe..
  2. letak banner awek pakai spek kat atas tu...jangan korang letak banner mamat td yg pakai spek plak..kang aku tampo lelaju ..huhh
  3. buat satu entri yang bertajuk "CONTEST RIBEN PUTIH : SI RABUN"
  4. buat entri macam kat atas tu...korang citer la pasal detail korang tu
  5. letak gambar koorang yang paling kerl tengah pakai spek @pakai lens. satu gambar sudah memadai
  6. hantarkan komen link entri anda ke blog tuan punya contest ini 
p/s contest terbuka kepada mereka yang rabun sahaja...sebarang unsur penipuan akan direject serta merta..hohoho

hadiah misteri akan menanti anda (agaknya cik riben putih nak banjer mekdi pada pemenang kowt...)  haha
tarikh tutup ialah pada 14 mei 2011

3 suka minum Orenzsusu:

riben putih said...

oit! tengs join...smart pe lens kaler ijau,riben putih blom pernah try lagik! haha

~Kirin Selama Perak~ said...

gudluck
:)

Azmie said...

gud luck =)