Monday, 2 May 2011

Peh k-pop la...

Macam-macam la ehhhhhhhhh

Hari khamis pagi sebelum aku bertolak ke kuantan merupakan masa terakhir aku online fb... dan ahad petang ni aku online balik.. ewww i miss u so00 much cik tenet muahh muahh muahhh .....ok stop... its so GELI ya =.=

hari khamis pagi tu aku baca kat fb orang cerita pasal group malaysia baru .. gula gula yang cekci cekci...entah..pekejadah dia nak tiru macam wonder girl.. ops silap group tu nak diperkenalkan dengan imej k-pop.. tapi disebabkan imej mereka yang cekci mekci tu kami sebagai rakyat malaysia yang prihatin terus mengkondem dan menghentam group tersebut... are we so cruel ? hurm.. nak buat macammana..memang sikap rakyat malaysia macam tu... sorang buat..sume nak ikut...sama macam kisah nie..kan3?

aku tak tau la kenapa...grafik ini sangat familiar...macam biasa je tengok....ntahlah...pedulik haper aku

tapi kenapa dia nak kata yang berunsur k-pop ya? hurm.. oleh itu dengan merujuk kitap wiki wiki..dapatlah dijelaskan sebegini rupa


owh...cik kiah dah paham dah...maknanya k-pop ini merupakan nama singkatan kepada korea pop dan music yang bergendre gabungan  elektronik, hiphop pop rock dan r&b.

*******
lepas tu aku offline tenet dua hari ..(jumaat dan sabtu) sekali lagi i miss u so much internet muahh muahh muahhh...=.= muntah dah habis keluar? ok boleh sambung bacaan ini.

petang ahad tu aku online...lalala ..tengok kat wall post ada orang share gambar ni..

memperkenalkan 24:7 . bukan 2pm atau supar juniar ya..:d

hahaha...baru je citer pasal  group pempuan ..dah kena kutuk...selang dua hari ada plak versi lelaki...hahh komfem lagi pedas kena kutuk kan? 

gambar ini memang komfem lagi pedas kena kondem...kepada .gay gay sekalian: jangan terliur ya..haha

aku bukak kat page tu kan... group ini kata "k-pop kami bukannya merujuk kepada korea pop ..k-pop kami adalah keindahan pop" - hahaha GELI gile aku baca status ini...dah lu cakap k-pop.. mindset satu dunia kalau cakap k-pop mestilah merujuk kepada korea pop..sampai wikipedia pun tulis macam tu kan...so janganlah mengelirukan masyarakat...=.=

jangan kelirukan pula dengan maksud ini : k-pop = koya pop

apa-apa pun ..kalau nak kata tiru meniru ni....dah berlambak..cuma korang nak terima atau tidak je...apapun...ahhh apapun aku nak tengok maharaja lawak dulu..jumaat lepas dah tertinggal...bye!


2 suka minum Orenzsusu:

Bella Bell said...

koya pop..hahahhaa...

Inche Vampire said...

kalau cik epal, dia panggil ketiak pop. haha