Saturday, 7 May 2011

When you open your heart to him

ini entri repost dari blog lama aku....sori-sori aku x beli keyboard baru lagi...T_T


Entri kali ini agak jiwang dan tidak sesuai dibaca oleh kanak-kanak.kalau nak muntah silakan .. kalau tak suka sila pangkah blog ini. dont be so serious ok?.





"Human called woman can't accept kiss except she open her heart to you"
-drama the invincible lee pyunkang


"The real lover is the man who can thrill you by kissing your forehead or smiling into your eyes or just staring into space." 
— Marilyn Monroe

Itulah yang dikatakan when you open ur heart to him. you will accept it. kalau tak? korang mungkin akan tampar,tendang dan bermacam lagi cara to object his act!... Kecuali korang ada masalah mental,dipaksa ataupun mereng.ok stop tittttttttttttttttttt..islam tak suka macam tu tau?? ada faham?


"Every emotion u have , first man you want to share is him, but u have not notice before this. and you know that. what happen to me?"


thats mean korang rasa segala benda kat dunia ini korang nak kongsi. contoh kalau dia dapat sambung belajar ko lah insan pertama yang paling gembira masa tu. dia rileks je..


"i cant in front him ..staring his eye..omg, i blushing.. i cant breath ...i need CPR..damn!"


"what the hell I'm do now? why i do so weird in front him?. damn!"



ceh malu lettew..=.=

2 suka minum Orenzsusu:

riben putih said...

ehe...yg second tuh riben putih xsetuju...kena tuka..kalau share crite kena same2 rase,sedih ke hepi ke... =)

Dekcik said...

sweet entry nie..hehe..=)

entry baru klu rajin singgah..=)
http://sweetchoc91.blogspot.com/2011/05/owh-lelaki.html