Tuesday, 22 March 2011

Bayangkan kalau saya ada Robot

Kadangkala nebengz terfikir...macammana kalau nebengz ada robot? adakah ia akan memudahkan kerja nebengz seperti kartun animasi doraemon? ok kepada adik adik sekalian kalau nak tahu doraemon itu ialah robot yang dihantar cucu nobita dari abad ke-20 untuk membantu si nobita yang loser pada masa itu  ....ataupun ia akan menyusahkan nebengz tatkala seperti filem irobot lakonan ayah jaden smith(the karate kid) iaitu will smith dimana robot cuba menakluk dunia ini?...

**********

Oleh itu..nebengz cuba berfikir...kalaula nebengz ada sebuah robot...first sekali nebengz akan namakan nama dia dahulu...kalau dia versi pempuan...nebengz namakan ia darina ..kalau laki..nebengz namakan dia nemo ...kalau pondan...nebengz campak je kat laut! eh eh wadehek pondan...? eh eh silap...nebengz akan programkan dia balik kembali ke bentuk asal...yaww

Oleh sebab nebengz ini seorang blogger ..oleh itu kalau nebengz ada sebuah robot..maka robot nebengz akan diprogramkan dengan os blogger machine engine v3 ... sebab apa v3..? sebabnya kalau v1 tu sistem dia tak elok lagi...kalau v3 tu agak update la program dia...hahaha.. Apa itu blogger machine engine tu...pekejadah menda tu....maknanya robot nebengz akan diprogramkan untuk menjadi seorang blogger...dengan robot ini maka kerja nebengz akan menjadi mudah..hohoho ...cuma perlu meletakkan keyword yang diperlukan , robot ini akan mencari data...menganalisis....menggunakan seo sepenuhnya untuk menghasilkan entri yang sangat menarik dan berkesan..robot ini juga akan menganalisis setiap perkara atau berita hangat dan sensasi di seluruh dunia untuk dijadikan panduan kepada nebengz dalam penghasilan entri..peh dassat

robot ini juga akan melakukan promosi blog nebengz...melakukan blogwalking...melakukan ping di setiap pelusuk web di dunia ini...yawww senang giler kerja nebengzz kalau ada robot ni...huhuhuhuhu


Sekian entri merepek dari nebengz kali ini..maafkan nebengz kalau tersilap bahasa...okbai assalamualaikum

0 suka minum Orenzsusu: