Friday, 25 March 2011

Kambing ni nak bunuh diri la

Banyak betul masalah yang nebengz terpaksa tempuhi hari bulan ini..laptop moto hilang...laptop hilang...gaduh dengan orang...haduii rasa macam nak terjun bangunan je macam yang berlaku kat kbmall petang tadi...eh eh jangan..kalau korang rasa nak masuk neraka boleh la cuba sekali...nebengz taknak...takutttt...

baik ko belajar sekolah pondok daripada nak bunuh diri...lol

Hari ni nebengz terpaksa pergi ke kuantan...siyezz nebengz memang malas yang teramat sangat nak jalan jauh masa ni....bukan apa..letih letih dan letih.....rasa nak tido je sepanjang hari..tapi sebab nak claim insurans punya pasal..nebengz terpaksa pergi gak....korang mesti tanya kan...bakpe nak claim insurans kena pergi kat kuantan? dungun takder ke?.... ya dungun memang ada...tapi kes nebengz ni lain....kena pergi kuantan gak...nak duit kan??

jarak perjalanan dari dungun ke kuantan takda la jauh sangat...dek kerana nak mengejar masa...nebengz terpaksa la memecut...fuyoo...dengan moto ex darina ni je dalam masa 2 jam je nebengz dah sampai kuantan...dassat woo

tadi masa kat jalan cherating agaknya...hampir hampir nebengz langgar kambing...eh eh masa nebengz tengah memecut 180km/j tadi...tiba-tiba... dengan kelakuan tak bersalahnya kambing tu nak pergi kearah nebengz sambil berlari-lari keriangan...hape haper nak test sapa lagi keras ke? ataupun satu percubaan kambing itu untuk membunuh diri..? apa..apa..kambing pun fail spm gak ke? ..huh! ....apekejadah la tuan kambing ni biarkan kambing dia berkeliaran kat tepi jalan besar...kalau kena langgar sapa susah..? bukan aku...bukan tuan kambing tu.. ...kesian la kat keluarga kambing tu nanti..ilang saja family dia..kan kan kan...kalau kambing tu tunangan orang...lagi-lagi minggu depan dia nak kawen...kesian kan kat bakal husben dia......dah jadi bujang balik....hadess...

8 suka minum Orenzsusu:

APi said...

2 jam?
macam lulu aku jek peginye..^^

hafiz hafizol said...

muahaha... nebengz nie pelek sokmo.. cool der.. huhu

mr vampire said...

hahah..kelakar gila la..geli membacanya,.tulisan wt la besar sikit and bnyk kn gambar! sure gempak..!! wiii..

Nebengz... said...

@mr vampire sori2 ... aku letih sangat masa taip entri nie... nanti aku improve lagi utk entri akan dtg..;d

syairahmohdanuar said...

sian kambing tu tak bersalah.hoho.

AesyaZealous said...

abg aku penah langgar kambing kat kuantan.hahaha

Nebengz... said...

@AesyaZealous wah...kejam kejam...ha3

Nebengz... said...

@syairahmohdanuar kambing tu bersalah...melintas tanpa menoleh kiri ke kanan...grrrrrr