Tuesday, 22 March 2011

Harry potter saya punya cerita

Ingat lagi tak  pada tahun lepas kita dihidangkan dengan siri fantasi filem iaitu harry potter and the deadhly hallow: part one..masa tu nebengz tak senmpat tengok kat panggung sebab ada kat kampung...tak kisah la ..tengok pirate download pun jadi lah...tak lupa juga filem saingan harry potter masa tu iaitu filem arahan dr rozmey... 2 alam...epic kowt masa tu! sebab fenomena cendawan 2 alam mengusai facebook .. bukannya menguasai panggung! hahaha abaikan 2 alam tu..sebab sampai sekarang nebengz tak jumpa lagi link dvd rip download  kat internet ni ...

nebengz ingat lagi masa kecik-kecik dulu ..*agak-agak masa form 1 agaknya, masa tu filem   yang diambil daripada novel karya j.k rowling ini pertama kali ditayangkan ...harry potter and the philosopher stone tajuk filem pertama siri harry potter ini..masatu nebengz admit memang nebengz taksub giler ngan harry potter...sanggup nebengz kumpul duit semata-mata nak beli novel dia..hahaha tak kisah la...yang penting nebengz puas masa tu...

yaww terbang terbang ke langit...

tahun ni dikatakan filem akhir siri harry potter akan ditayangkan. harry potter and the deadhly hallow :part two .tak tahulah lord voldermord tu mati ke tak...mati kot ..takkan la si danial racliffer tu nak lawan sijahat tu dari kecik sampai dah berjanggut dan bermisai?  ...emma watson pun dah jadi awek cun dah masa ni...woot wooottt..

apa-apapun kita tunggu je lah pengakhiran filem ini dalam tahun ini....hahaha kalau korang baca novel harry potter ni agak lain sikit jalan cerita dia..siyezz aku tak tipu ...ada skip some part kalau dalam filem..tapi filem is the besttt!!

tlg jangan save gambar ni...ini arahan aku

3 suka minum Orenzsusu:

Noraien said...

aien un suke giler cte harry potter tp aien xbpe ske buku pnyer..aien agy senang tgok dvd pnyer..lebih cepat paham.. :)

Nebengz... said...

@Noraien betull filem is da best...

APi said...

gua tengok yang last filem tu ngan sepupu gua..
excited lak nak tunggu sambungan die..