Saturday, 26 March 2011

doodle express emotion trick

Macam biasa..hobi nebengz yang bajet best ni..apalagi kalau bukan menconteng dari sentuhan jari telunjuk menggunakan touchpad dan menterjemahkannya dalam software paint....yakni melukis doodle...sebab nebengz hari ni agak kacaubilau kepala jiwa raga ni...*sebab apa korang taya tau.... maka doodle yang semakin mengada-ngada pun terhasil...

Nebengz ingat nak lukis macam angel la..tapi sebab tahap kekreatifan nebengz yang cam haram ni....maka makluk planet zargon pun terhasil...ahh...lantak korang la nak cakap aper...

tapi mesti korang tak pasan lagi kan...mana mulut dia...mana mana..? haaa! yang ni yang nebengz nak cerita sebenarnya....kalau korang wat trick sikit je kat bahagian mulut dia...macam-macam emosi korang boleh lukis...eh eh...? tak caya lagi.....korang tengok je la sendiri gambar kat bawah ni...


ini makluk planet zargon yang berjaya nebengz lukis sebentar tadi... yawww



 ada lagi....hahahahaha

semoga terhibur dengan entri kali ini....okbai! nebengz nak tido..zzz

6 suka minum Orenzsusu:

Ifti Larina said...

lawa!

weh hang disable la

Ifti Larina said...

ops, hang disable la caphta pebende kejadah kod nie. susah nak komen kan

Nebengz... said...

@Ifti Larina dah setting..tapi bakper jadi kuar captca tu...aku aser aq x setting camtu sebelum nih...heran2

Ifti Larina said...
This comment has been removed by the author.
syairahmohdanuar said...

comel sgt laa!!

Khairul Atikah @ Cik Yuki said...

chomel sgt ~