Wednesday, 6 April 2011

Bukan yuna yang tu la

adik adik sekalian, aku baru je nak buat entri pasal lagu yang yuna bawak masa kat ABPBH haritu..jap jap jap...pasal alat muzik pelik yang yuna main haritu jangan tanya aku.. aku tak tau...yang penting ia bukan sempua ataupun seruling..tapi disebabkan adik monster raww tu dah buat entri pasal yuna..so korang pegi jelah tengok kat blog dia ya...klik sini.

yuna yuna yuna...mungkin korang tahu atau saja buat-buat taktau atau tak diberitahu takpun taknak tahu..aku saja je google jap gambar dia..korang mesti pasan kan..?

ini yuna final fantasy

ini yoona girl generation ..gee gee gee

dan inilah yuna from malaysia

dan ini siapa? 

sebenarnya aku kekurangan idea nak olah entri ni..sorry bebanyak kalau kekarutan timbul ataupun mesti korang cakap camni "apa motif entri kau ni ha?" papehal korang layan la lagu ni


ok fine..ini bukan lagu yuna ...ini lagu dido walaupun ada persamaan musik  dengan lagu yuna..okbai




2 suka minum Orenzsusu:

roses said...

sume org yg nama YUNA. nampaknya cun2 belaka eh.

nice finding:D

Ifti Larina said...

same keh?
btw lagu niee best jugak. dah lame woo.. tp still best.