Saturday, 14 May 2011

Kalau rindukan seseorang korang nak buat apa yek?

Hahahahah hari ini aku nak taip entri jiwang trang tang tang~euwwwww... mengade ngade ah kau ni nebengg~ =.= . walaupun aku ni punyalah serius mengalahkan shuib sepah dan amatlah garang mengalahkan amal ezpraza.. arghh~ peduli hape aku..nak taip gak =.=


*gambar hiasan

Oleh itu ada beberapa tips yang boleh digunapakai untuk kalau korang rasa rindu kepada seseorang :

  • Tengok gambar gambar dia, sebut nama dia sambil peluk tedy bear . bwahaha
  • korang mesti ada lagu khas kan? ala lagu kapel watever tu~ ok dengar lagu tu
  • ingat la balik masa-masa suwid dengan dia ~ cth masa 1st time korang deting~
  • baca mesej korang lama-lama  sebelum ni *kalau korang tak delete.
  • pergi sibukkan diri buat kerja lain sampai letih pastu tidur,cth: main game..~
  • ambik wudu' mengaji *tenangkan fikiran tu ya



mood: aku rindukan zaman blaja aku, tak payah fikir susah-susah cari duit  :[

1 suka minum Orenzsusu:

Noraien said...

haha..tips yg berguna especially yg amik wuduk tue..i like (: