Sunday, 13 March 2011

kontest gambar kartoon atau doodle



Hari ini nebengz join satu lagi kontest...sapa anjurkan kontest ini? cik Amira Anorah dan Tengku Nizam

caranya senang je kalau korang nak join kontest nie:

  • follow blog nebengz ni..hahaha bukanlah...follow blog Cik Amira ni dan Tengku Nizam (nak follow blog ni ok gak)
  • letak banner kontest ni
  • letak gambar kartun atau doodle korang..tak kisah la lukis pakai paint atau ym..nebengz nyer pakai paint je..ha3
  • tag kat dua memberz korang
  • pastu komen link entri kontest korang kat entri ini  kontest gambar kartun atau doodle
doodle aku? cam biasa la...haremm..


Tajuk: ops! hampir silap masuk tandas

Hadiah:
Pertama: Domain untuk setahun
Kedua :Topup rm20
Ketiga: Topup rm10

Tarikh tutup : 10.4.2011
 nak tag sapa yek....ok 


3 suka minum Orenzsusu:

AesyaZealous said...

thanks tag weh..aku kena fikir 3-4 hari nak lukis ape..haha..

Nadhirah-chan said...

wahh saya sampai harini tak khatam lagi melukis pakai paint . hehe gud luck ^^

Amira Anorah said...

terima kasih join..hehehe
goodluck..:')