Monday, 14 March 2011

Alamak, dia orang kemboja la

Kemboja..korang mesti ingat pasal drama slot lagenda tu kan...drama apa tu...Kemboja putih?...eh nebengz bukan nak review drama tu la...



korang nak tau gak review drama ni?...haishhh klik je la kat sini 

dah tu nebengz nak cerita pasal apa ni? bunga kemboja? ke artis kita kena minyak dagu dengan lelaki kemboja...nehi nehi...bukan itu yang nebengz mahu ceritakan.

ceritanya begini..petang tadi nebengz dengan memberz pergi la kedai makan tu...biasa la kan ..lunch..ke korang tak lunch? hahaha diet konon...cett..

nak dijadikan cerita nebengz dengan memberz ni baru first time pergi kedai makan tu..ngade-ngade nak tukar selera...hahaha...macam biasa la..hobi jahat ni suka usha awek-awek yang bekerja kat kedai makan tu...

"lorh...makcik-makcik je..yang kerja kat sini" member nebengz cakap...aku pun rasa gitu gak..dari ambik order tadi takde pun awek.."dem, tak best kedai ni" hahahah kejam giler pilih bulu pegi kedai..

tup-tup masa air sampai..nebengz terpesona seketika...ya Allah..comelnya awek ni...member nebengz pitam terus masa tu...tapi nebengz angau 5 minit je..biasala kan...nebengz bukan playerz..huahuahua...

memberz nebengz ni memang tak puas hati...dari mula makan sampai kering air kat gelas tu tak habis-habis sembang pasal awek tadi...comel la...nak mintak nombor la..nak mintak facebook la....nak wat bini la.. haishh..angau dah dia ni rupanya...parah ni..

masa nak bayar kat kaunter tu nebengz tanya la kat makcik tu...*gentleman konon.."cik, member saya ni nak kenal dengan budak  yang bancuh air tu...cik takley ke ejas-ejas sikit...ala..bolehla.." "dik, budak tu orang kemboja la...nape? angau dah.."makcik kaunter itu membalas pertanyaan nebengz.

oh mak kau? tak sangka nebengz dan memberz tertipu.....tapi kenapa muka dia sebijik macam awek melayu..ayu je..siap pakai tudung lagi....arghh!!! kechiwanya....grrrrr...memberz nebengz? pitam sekali lagi terkejut.....


moral dalam cerita ini:
  • merisik dan mengenali seseorang memang perlu dalam kehidupan seharian
  • wanita melayu memang comel..macam cina ada..macam siam ada..macam kemboja pun ada

9 suka minum Orenzsusu:

Syafiq Rosli said...

haha..

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

gadis kemboja lawo babe.. kawan aku ade kemboja..
adik n akak pompuan dorg.. perg.. puith... huhu..
terkesima aku.. so melayu kawen kemboja xde hal la.. hahaha

Nebengz... said...

aku kena tipu...kena tipu...arghhh....tensionn...

tika said...

kemboja pun kemboja la bro...
asalkan islam sudah...
huhu...

CikBulat said...

FH gatal.

CikBulat said...

HAHAHA. ko ni. aq ase ko yg nak. kan?

Nebengz... said...

tak...member aku yg angau...huh! siyes memang macam org melayu..x tipu

liyana ghazali said...

hahaha,,,
biase r...keturunan kemboja memang cun...hihi,,,:P

Ifti Larina said...

haha. melayu macam arab pun adoo :)