Saturday, 19 March 2011

"Tanya Fahmi: Aku Ni Tak Cantik Ke?"

Minta maaf ya aesya zealous dan linehitamputih..korang tag aku dah berzaman dah..baru hari ni aku nak buat segmen ni..


kalau korang nak tau..segmen ni dianjurkan oleh Brader hensem Fahmi...klik sini ke blog Fahmi


Apakah maksud kecantikan. Bagaimana seseorang itu boleh dikatakan cantik?


Bagi nebengz...cantik tu terbahagi kepada dua..cantik rupa paras dan cantik perwatakan...pada pandangan pertama bagi nebengz kalau nak bagitau yang seseorang tu cantik mestilah dari paras rupa.. sumpah nebengz suka tengok muka orang dulu sebelum part-part lain sebab muka tu penting..yaww.. dari perwatakan pula..korang tengok awek tu..peh cun giler..dah kenal-kenal...peh cam harem perangai..dah la gegey...kuku besi pula tu! err....cantik ke gitu perangai dia??? huh!


Adakah kecantikan itu penting? Kenapa?
.dari raut muka korang boleh kenal perasaan dia...masalah dia..cara hidup dia...contoh kalau ko tengok muka budak tu messy semacam je...maybe dia ada masalah..ataupun terlalu sibuk... ataupun dia ni memang malas yang terlampau!! dan korang tengok muka budak tu bersih gila...comel doe! mesti korang kata dia ni pembersih...rajin mekap muka..dan pandai bergaya...korang suka kan orang cakap gitu  kata korang?? betul tak?. dan secara tidak langsung bila orang cakap begitu tahap keyakinan korang akan melonjak-lonjak naik setinggi gunung everest...hahaha


.Apa perasaan anda bila ada orang cakap anda tak cantik?
Nebengz memang tak cantik pun..tapi smart..huahuahua....pegi lantak la korang...kalau diorang cakap tak cantik..apa lagi...check-check la rupa diri nie..tanya kat member..."wei...kena ke aku punya style ni? " kalau member ko ckap ko pakai macam badut ...ko paham-paham la kan.....huhuhuhuh


Kongsikan satu tips kecantikan yang boleh dipraktikkan bersama
 satu je? ok la..sebab Nebengz lebih pentingkan muka daripada yang lain..so nebengz cadangkan kepada lelaki lain ..sila pakai pencuci muka garnier for men.. siyes nebengz pakai dah 3 bulan...member nebengz tanya...eh?? apsal kau ni makin putih plak?  .....hahahaha *pasan


sape nak kena tag ni?? 


yuyu zulaikha
Iela Abul





0 suka minum Orenzsusu: