Wednesday, 16 March 2011

Yaww kucing ni kaler pink!


ingat pink panther je yek ada warna pink...cer tengok cer tengok kucing kat atas ni....warna pink kan? photoshop? eh...maneder...nebengz jumpa kat google je gambar ni...blog sapa pun nebengz tak ingat..



nebengz baca kat blog sapa tah...sori yek owner gambar kucing pink ni..nebengz tak ingat blog sapa...masa google tu main save jek gambar....tapi nebengz ingat penulis blog tu kata kucing ni  terendam/tersimbah air sirap bandung masa kenduri....tu la pasal kena sumpah jadi kaler pink.... korang caya ke tak? .......entah la...hurm...



tak kisah la ...yang penting kucing ni nampak comel la...kalau warna oren, kelabu , tompok-tompok kan dah biasa korang tengok...tapi yang ni....pink.... yaww!!  tapi gambar yang kat bawah ni lagi comel...

tak comel ke? adaa nebengz kessah? huahuahua

0 suka minum Orenzsusu: