Saturday, 13 August 2011

Topik:Putus Cinta ,siapa yang lagi kecewa


Dalam kehidupan ini, ada yang indah , ada yang buruk ,bagi aku putus cinta adalah salah satu benda terburuk yang akan hadir dalam diri anda. Sama juga bila artis putus cinta contohnya Fasha sandha dan jejai, semua sibuk cerita pasal dia, habis semua media menceritakan tentangnya. tapi ada ke yang sibuk nak tahu, fasha sandha yang kecewa ataupun si Jejai tu yang lebih frust menonggeng..korang tak terfikir pulak kan masa tu.. ahaha 

alt

Kalau nak diceritakan mengapa perlu putus cinta..rasanya korang yang baca ini pun lebih arif, contoh terdekat adalah bila berlakunya ketidakpersefahaman ,bila awek korang itu terlalu cemburu hingga si pakwe itu rasa sangat annoying, ataupun si pakwe itu terpaksa break dengan korang sebab ada tentangan keluarga..ataupun  korang ini ada penyakit kronik seperti aids dan sebab sayangkan dia korang pun break, ahhhh korang pun tahu kan..tepuk dada tanya selera

Jadi,bila putus cinta.. siapa yang lebih kecewa sekarang?siapa yang lebih frust menonggeng..siapa yang akan lebih derita macam dunia nak kiamat esok.. lelaki ke wanita...siapa ya..ahahahaah

Perempuan..kalau putus cinta bagi aku lebih banyak menzahirkan rasa kecewanya pada umum, tengok
saja la kat facebook... mula-mula tulis ayat frust menonggeng...cakap i kecewa la ape la segala bagai...lepas tu ramai je orang bagi support kat dia...dan esoknya dia deactive akaun itu ..bwahahaaah  takpun dia akan block user pakwe dia ..pssttt sakit hati woo tengok profile pakwe dia ...kena gaya pakwe dia tu dah ada makwe baru..siap wat ayat-ayat manja lagi kat situ...ayaya...

Lelaki..bukan nak cakap la... semua nak cool.. semua nak hebat..nak baikk punya.. bila putus cinta itu buat rilek je la konon padahal dalam hati punya la kecewa.. kalau dibolehkan x-ray dada itu silap-silap boleh nampak hati dia tu retak dan remuk berkecamuk.. Tapi laki kan.. buat rilek suda... padahal macam la orang taktau dia frust.. tengok muka pun dah tahu..serabai semacam je..tah mandi ke tidak tu..erk

Kesimpulannya ,sebenarnya kedua-duanya akan ada rasa frust dalam hati..siapa yang lagi kecewa itu hanyalah bergantung pada kesetiaan dia, tahap sayang dia ...siapa yang minta breakup dahulu itu tidak penting kerana ini bergantung pada sebab mengapa berlakunya putus cinta.


Mood: Saya tak pernah kapel saya single saya suka dan saya nak kawen terus sebab senang ahahahaha


0 suka minum Orenzsusu: