Sunday, 31 July 2011

Cara mudah nak ping blog post anda

Bagi yang biasa ping entri blog anda selepas menyiapkan entri baru semestinya korang akan gunakan laman web seperti ini kan..:






Aku akui memang bagus ping post entri yang baru ini bagi meningkatkan SEO blog korang...kebanyakannya ada  blog ping yang free , ada yang kena taip chaptcha pebenda tah dan ada gak yang kena daftar...xpe janji Seo tu penting ahahahahaha..


Tapi korang sedar tak ada cara yang mudah untuk ping blog korang?  caranya ialah dengan install plugin extension ini 


plugin pingler  untuk google chrome dan firefox
plugin pingthis! untuk google chrome


dah install aku yakin memang senang korang nak ping post lepas nih..tak payah da nak copy segala bagai..cuma klik je extension tu... cuba je lah ya..^^

mood: main ping pong

1 suka minum Orenzsusu:

Pemuas Nafsu said...

thank maklumat berghuna